Alle ferries van en
naar Belgie

Ferry België, van Engeland naar Zeebrugge

Een rondreis maken is leuk. Je ziet onderweg veel mooie dingen en gaandeweg verandert het landschap. Het is handig om een auto te hebben om mee rond te kunnen rijden van plaats naar plaats en je eigen auto is toch altijd het fijnst, maar sommige landen zijn daardoor onbereikbaar. Tenminste, dat zou je denken. Een rondreis met je eigen auto van Nederland naar Engeland en via België weer terug is een van die mogelijkheden, tenminste, als je gebruik maakt van een ferry.

Ferry België Engeland

België heeft slechts één ferry. Deze vaart tussen Hull en Zeebrugge en doet ongeveer 14 uur en 30 minuten over de reis. Hoe vaak het schip vaart en om welke tijden kan erg verschillen, maar als je online zoekt op ‘ferry België’, ‘veerboot België’ of ‘ferry België Engeland’ kun je de exacte vaartijden snel vinden. Onderweg is het mogelijk een hut te huren, waar je je tijdens de reis in kunt terugtrekken. Als je ’s nachts onderweg bent kun je tijdens de reis gewoon lekker slapen. Daarnaast is er ook een gelegenheid aan boord waar je onderweg iets kunt eten. De reis verloopt dus lekker ontspannen en het ontbreekt je aan niets.

Veerboot België de moeite waard

Er is dan maar één veerboot België, hij is zeker de moeite waard om te nemen vanaf Engeland. Zeebrugge ligt vlakbij het prachtige plaatsje Brugge. Deze stad staat bekend om de pittoreske straatjes en mooie oude architectuur. Het land heeft nog veel meer moois te bieden, waaronder de hoofdstad Brussel en de natuurgebieden de Eifel en de Ardennen. Het Noordelijke deel van het land heet Vlaanderen. Hier wordt overwegend Nederlands gesproken. In het zuiden begint Wallonië waar overwegend Frans gesproken wordt. De ferry België is een leuke mogelijkheid om het land van onze zuiderburen eens te bezoeken en als je er een rondreis van maakt waarbij je de ferry België Engeland meeneemt op je reis, zal je zien dat het een bijzondere ervaring wordt.

Routes van Belgie