Route van Dunkirk
naar Dover


Dunkirk
Belgie
Dover
Engeland
 
  Tijd: ± 2 uur en 0 minuten
  Afstand: 65.36 km
  Prijs: ± €1300
  Afvaart: 76 keer per week
  Operator: DFDS Seaways
 
  DFDS Seaways

De ferry Zeebrugge Hull

Ben je van plan vanaf België naar Engeland te gaan, of juist andersom, maar wil je niet met het vliegtuig of de trein, dan is de overtocht Zeebrugge Hull wel wat voor jou. Tijdens de reis word je in de watten gelegd waardoor je vakantie niet pas begint bij aankomst, maar al tijdens de overtocht. Ook als je reist met kinderen is de ferry Zeebrugge Hull een aanrader. Ze zullen zich geen moment vervelen en jij hebt lekker even de tijd voor jezelf.

Cabines op de ferry Hull

De boot naar Hull vaart enkel ’s nachts. Dit heeft als voordeel dat je tijdens de reis lekker kunt slapen in je cabine en je de volgende ochtend uitgeslapen de haven binnen vaart. Naar gelang je budget en je wensen kun je uit verschillende cabines kiezen, waarbij de een wat eenvoudiger is en de andere juist wat meer luxe biedt. Alle ‘hutten’ hebben met elkaar gemeen dat ze je privacy geven en dat je er goed kunt slapen.

Gelegenheden op de boot naar Hull

Op de ferry Hull kun je gebruik maken van verschillende gelegenheden. Je kunt er genieten van een luxe diner of met je neus in de boter vallen tijdens een groot buffet met veel keuzemogelijkheden. Als je nog niet van plan bent te gaan slapen, is het mogelijk je te vermaken in de disco, te luisteren naar diverse live artiesten, een gokje te wagen in het casino of in de bioscoop achterover te leunen en een leuke film te kijken. In de gezellige hars die de boot naar Hull rijk is kun je nog even gezellig samen een hapje en een drankje nuttigen. Voor de reis Hull Zeebrugge geldt natuurlijk dezelfde ontspanning als voor de heenreis.

Caravan mee op de boot naar Hull

De overtocht Zeebrugge Hull duurt ongeveer 12 uur en 30 minuten. Tijd genoeg om je lekker te ontspannen. Als je wilt kamperen in het noorden van Engeland of misschien in Schotland, is het mogelijk een caravan mee te nemen. In een aantal periodes mag deze zelfs gratis meegenomen worden. Huisdieren mogen overigens ook mee op deze reis.