Alle ferries van en
naar Engeland

Ferry Engeland, alle ferry’s van en naar Engeland

Engeland is een populaire bestemming voor zowel vakantie als een zakenreis. Niet iedereen houdt van een vliegtuig en als je met meer comfort wilt reizen dan met de trein, kun je altijd nog kiezen voor boot naar Engeland. Vanaf Nederland per ferry naar Engeland is mogelijk, maar vanuit Engeland zijn er nog veel meer landen met de ferry bereikbaar.

Overtocht Engeland

Met de ferry naar Engeland is leuk, ontspannen en je hebt de mogelijkheid je auto mee te nemen. Vanuit IJmuiden, Rotterdam of Hoek van Holland kun je naar Newcastle, Hull of Harwich reizen. Tijdens de reis kun je ontspannen genieten van een goede maaltijd, een fijne nachtrust of kijken hoe de meeuwen hun kunsten vertonen boven de golven.

Ferry Engeland - België

Vanuit Engeland zijn er tal van landen en steden om met een ferry te bereiken. Een van deze landen is België. Vanuit Hull vertrekt er een ferry naar Zeebrugge, een havenstad van België. Vanaf hier kun je tal van andere leuke steden bezoeken in dit land. Na een paar leuke dagen ga je weer terug met de ferry naar Engeland of je kiest een rechtstreekse route met een ander vervoermiddel naar huis.

Veerboot Engeland – Frankrijk

In Frankrijk zijn er meerdere bestemmingen die je vanaf Engeland kunt bereiken. Duinkerke en Calais bijvoorbeeld, maar ook Dieppe, Le Havre, Caen, Cherbourg, St. Malo en Roscoff of voor een van de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey. Deze steden liggen allen in het Noorden van Frankrijk en zijn via verschillende Zuid-Engelse steden te bereiken. Na een leuke vakantie ga je weer met de boot naar Engeland terug, om vanaf daar je reis naar huis te vervolgen.

Boot Engeland – Spanje

Misschien verrassend, maar een overtocht naar het noorden van Spanje is ook te maken vanuit Zuid-Engeland. Vanuit Plymouth en Portsmouth kun je vertrekken naar de fantastische plaatsen Bilbao en Santander.

Ferry Engeland – Ierland

Wil je graag naar Ierland? Ook dat land is bereikbaar per ferry vanuit Engeland. Vanuit Liverpool kun je in korte tijd Dublin bereiken. Ideaal voor een paar dagen dus.

Routes van Engeland