Met de ferry vanaf
Harwich

1 vaarroutes

Met de ferry vanuit de haven van Harwich

Als je vakantie in Engeland erop zit is het tijd om weer naar huis te gaan. Als je de overtocht vanuit Hoek van Holland naar Harwich hebt gemaakt, is het nu weer zaak je in Harwich in te checken om de terugreis te aanvaarden. De haven van Harwich is gelukkig niet zo groot, waardoor de ferry weer makkelijk te vinden is.

Bereikbaarheid haven Harwich

Met de auto is de haven van Harwich goed te bereiken. Vanaf Harwich zelf staat goed aangegeven waar je heen moet zodat je veilig en wel je auto aan boord kunt zetten op de ferry van Stena Line. Mocht je net met de boot zijn aangekomen in Harwich en geen vervoer hebben, dan kun je vlakbij de Stena Line terminal een auto huren. Met het openbaar vervoer is het ook zeer goed geregeld. Het station bevindt zich vlak naast de terminal zodat je niet ver hoeft te lopen. Vanuit London is er een rechtstreekse verbinding naar de haven van Harwich waar de ferry op je wacht.

Faciliteiten in de ferry terminal in Harwich

In de terminal kun je de tijd doden door overdag plaats te nemen in de cafetaria. Hier kun je nog even iets eten en drinken voor je aan boord mag gaan. Als je gekozen hebt voor een vaart tijdens nachturen, is de cafetaria in de terminal helaas gesloten. In dat geval kun je gebruik maken van de automaten die zowel warme als koude dranken en tussendoortjes verkopen. Voor de kinderen is er een kinderspeelplaats aanwezig. Natuurlijk kun je ook nog even naar het toilet in de terminal.

Faciliteiten tijdens de overtocht vanaf Harwich

Aan boord van de ferry heb je alles wat je nodig hebt. Tijdens de overtocht kun je eten in een van de restaurants, gezellig borrelen in een van de bars, een film kijken in de bioscoop, een gokje wagen in het casino of lekker shoppen in de winkel die zich op de ferry bevindt. Natuurlijk kun je tijdens de overtocht ook even in je cabine bijkomen van je enerverende en mooie vakantie.