Met de ferry vanaf
Hoek van Holland

1 vaarroutes

De haven van Hoek van Holland

Een van de havens van Nederland, vanaf waar je de overtocht naar Engeland kunt maken is die in Hoek van Holland. Vanaf hier vertrekt de Stena Line naar Harwich. Dit is een grote ferry met veel luxe aan boord waardoor de overtocht naar Engeland lekker ontspannen kan worden beleefd.

Bereikbaarheid haven Hoek van Holland

Hoek van Holland ligt aan de westkust van Nederland, vlakbij Den Haag en Rotterdam. De haven is goed te bereiken met de auto en als je deze niet mee wilt nemen op de ferry, kun je ‘m op het parkeerterrein achterlaten. Bij de haven van Hoek van Holland zijn twee parkeerterreinen aangelegd. Eén voor langparkeerders die met de boot mee gaan zonder auto en één voor mensen die slechts even kort willen parkeren. Je hoeft niet ver te slepen met je koffers, want de parkeerplaatsen zijn vlakbij het terminal gebouw. Als je met de trein of de bus komt, geldt hetzelfde. Het station bevindt zich vlak bij de haven van Stena Line zodat je nooit ver hoeft te lopen.

Faciliteiten

Bij het terminal gebouw kun je inchecken voor je overtocht naar Harwich. Hier moet je ongeveer twee uur van tevoren aanwezig zijn. Terwijl je wacht tot je de boot mag betreden, kun je in de terminal en de haven even rustig ergens iets gaan eten of drinken. In de terminal kun je gebruik maken van wifi en er zijn toiletten aanwezig.

Een luxe reis per ferry

Tijdens de overtocht naar Harwich kun je genieten van veel luxe aan boord van de Stena Line ferry, zoals keuze tussen verschillende restaurants, meerdere bars, een bioscoop en de mogelijkheid te gaan shoppen. Onderweg kun je ook gebruik maken van een cabine om even te slapen zodat je bij aankomst in Harwich lekker fris aan land kunt gaan. Al met al een lekker ontspannen reis per ferry waarop je je geen moment hoeft te vervelen.

Routes van Hoek van Holland