Met de ferry vanaf
Zeebrugge

1 vaarroutes

De ferry haven van Zeebrugge

Ook vanaf België is het mogelijk een overtocht te maken naar Engeland. Vanaf Zeebrugge vaar je met een ferry van P&O Ferries naar het mooie Hull. Dit is de enige ferry dienst die België rijk is, maar het is zeker niet de minste.

Bereikbaarheid haven Zeebrugge met auto of openbaar vervoer

Brugge is een prachtige stad waar je de vakantie al goed kunt beginnen. Als je vanaf België de overtocht naar Engeland wilt maken, is het zeker de moeite waard eerst even in Brugge te kijken. Vanaf hier is het nog slechts een klein poosje rijden voor je bij de P&O terminal in Zeebrugge bent. Hier kun je met de auto de boot op rijden, of de auto parkeren op het daarvoor bestemde terrein. Daar kun je tegen een vast tarief je auto een aantal dagen laten staan. Als je met het openbaar vervoer komt, kun je het beste met de trein via Brussel reizen. Vanaf hier rijden er vier keer per uur treinen naar Brugge. In Brugge kun je gebruik maken van een bus die je rechtstreek naar de terminal brengt.

Tijdens de overtocht vanaf Zeebrugge

In de terminal kun je gebruik maken van het toilet en nog even een hapje en een drankje nuttigen, voor je aan boord gaat. Je moet hier minimaal 90 minuten van tevoren aanwezig zijn om in te checken, dus er is tijd genoeg om nog even rustig aan te doen. Zodra je aan boord van de ferry stapt gaat er een luxe wereld voor je open. Tijdens de overtocht kun je aan boord lekker eten en drinken, shoppen in de winkel boordevol afgeprijsde merkspullen, gebruik maken van de bioscoop, genieten van live muziek of losgaan in de disco. Het is ook mogelijk in je cabine van een goede nachtrust te genieten. De volgende dag kom je voldaan en uitgerust aan in Hull, waar je je vakantie verder kunt vervolgen, na een ontspannen overtocht te hebben gehad.

Routes van Zeebrugge