Brittany Ferries

42 vaarroutes

0 ferries

Brittany Ferries

Brittany Ferries biedt een brede selectie van veerboot routes naar West - Frankrijk en Noord -Spanje, evenals een veerdienst tussen Frankrijk en Ierland.

Als je met Brittany Ferries vaart is uw bestemming meer de aankomsthaven. Elk bestemmingen bezit zijn eigen karakter en is normaal gesproken vol leven met veel plekken om te winkelen, eten en drinken.

Brittany Ferries biedt een dienst die gericht is op hun luxe cruise ferries, wat betekent dat uw vakantie begint zodra u aan boord van het schip stapt.

Het entertainment aan boord is gevarieerd en het eten is de Franse keuken die natuurlijk een grote reputatie heeft. U kunt ook winkelen in de vele boetiekjes, of ontspannen in uw comfortabel en luxueus accommodatie.

Op langere reizen, zoals tussen Engeland en Spanje, de hut die je krijgt maakt een enorm verschil. Als je een hut reserveert heeft u de gelegenheid om van uw privacy te genieten, en een plaats om je spullen veilig te bewaren. En 's avonds kunt u ontspannen in een comfortabele bed.

Brittany Ferries routes en tijden