P&O Ferries

7 vaarroutes

2 ferries

P&O Ferries

P&O Ferries is een ferry maatschappij die het mogelijk maakt comfortabel van het Europese vasteland naar Engeland te varen. Via een aantal havens kun je met auto en al de oversteek over Het Kanaal maken. Wil je vanaf Engeland nog verder reizen naar Ierland of Noord Ierland, dan is dat ook mogelijk met P&O.

De reis is net zo belangrijk als de bestemming

De ferry maatschappij P&O Ferries vervoert jaarlijks rond de 9 miljoen passagiers. Omdat ze vinden dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming, hebben ze 20 moderne ferry’s varen waar je heerlijk op kunt ontspannen. Of je nou een lange of een korte reis maakt, aan boord kun je gebruik maken van alles wat je nodig hebt. Je kunt lekker dineren in een van de restaurants aan boord, even achterover zakken in een van de bars of lekker shoppen in de winkel die zich op de ferry bevindt. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van de aangeboden entertainment aan boord.

Overtochten met P&O Ferries

Met P&O kun je de oversteek maken vanaf Rotterdam en Zeebrugge naar Hull met een grote cruiseferry. Aan boord heb je onder andere de gelegenheid om te slapen in een cabine, aangezien deze reis vrij lang duurt. De kortere overtochten, zoals van Calais naar Dover, van Liverpool naar Dublin en van Larne naar Troon of Cairnryan doe je met een super ferry. Beide ferry’s zijn echter van alle gemakken voorzien zodat je met de ferry maatschappij P&O Ferries comfortabel en ontspannen kunt reizen, hoe lang de reis ook duurt.

Duidelijke uitleg voorafgaand aan je reis

Als je vragen hebt wat betreft de reis of hoe het allemaal werkt als je met een ferry de overtocht wilt maken, dan kun je zeer goed terecht op de site van P&O Ferries. Deze ferry maatschappij beantwoord hier heel eenvoudig alle mogelijke vragen en geeft ook van tevoren duidelijk aan hoe alles werkt. Je kunt dus echt geheel ontspannend op reis.

Schepen van P&O Ferries

Spirit of Brittain
Spirit of Brittain
  • Lengte: 213 m
  • Passagiers: 1750
  • Faciliteiten: bar, winkel, wifi
Pride of Canterbury
Pride of Canterbury
  • Lengte: 179 m
  • Passagiers: 2000
  • Faciliteiten: bar, winkel, wifi