SNCM

0 vaarroutes

0 ferries

SNCM

SNCM is een grote veerbootmaatschappij met verbindingen tussen het vasteland van Frankrijk en de eilanden van Corsica en Sardinië.

SNCM biedt veerdiensten tussen Frankrijk, Corsica en Sardinië het hele jaar door. Een van de beste manier om per boot op Corsica te komen, SNCM biedt meer dan 3500 overtochten per jaar, met een volledige waaier van diensten aan de Corsicaanse Island vanaf Marseille en Nice. SNCM biedt regelmatige overtochten naar Porto Torres op Sardinië, vanaf Marseille en Corsica.

De schepen van SNCM varen onder de Franse vlag en bestaan uit bestaat uit cruise schepen, gemengde schepen en High Speed Vaartuigen.

De Cruise Ferries zijn hoge capaciteit schepen voor het vervoer van passagiers en voertuigen op de dag of nacht overtochten. Sommige zijn echte cruise schepen (Napoleon Bonaparte en Danielle Casanova) met een breed scala van faciliteiten zoals restaurants, nachtclubs, piano bars, winkels, speelzalen, solaria, zwembaden en jacuzzi's.

De SNCM High Speed veerboten verbinden Nice met Corsica, met dagovertochten die minder dan drie uur duren. U kunt gereserveerde stoelen boeken en van diverse faciliteiten aan boord genieten waaronder bars, een fast - food restaurant en een winkel.

SNCM routes en tijden