Stena Line

36 vaarroutes

3 ferries

Stena Line

Alhoewel de ferry maatschappij Stena Line slechts 1 ferry route heeft vanaf het Europese vasteland naar Engeland, zijn ze zeker niet de kleinste. Stena Line heeft het meest uitgebreide routenetwerk van Europa wat betreft vaarroutes. Stena Line is vooral actief rondom Scandinavië, maar ook vanaf Nederland is er een ferry verbinding te vinden.

Een van de grootste ferry maatschappijen ter wereld

Stena Line is met recht een van de grootste ferry maatschappijen ter wereld. Deze maatschappij heeft in de 30 vaartuigen en bevaart rond de 20 routes. Omdat ze het de passagiers zo gemakkelijk mogelijk willen maken en graag aan hun eisen willen voldoen, proberen ze constant nieuwe producten te ontwikkelen. Dit geldt zowel voor de vracht- als de passagiersdiensten. Ze hopen dat de passagiers aan boord een ervaring opdoen ‘die hun verwachtingen heeft overtroffen’. Hier proberen ze dan ook alles aan te doen.

Veel verschillende bestemmingen met Stena Line

Met Stena Line kun je vele kanten op. Vanaf Hoek van Holland is dit de enige ferry maatschappij die de overtocht naar Harwich, Engeland mogelijk maakt. Dit is tevens de enige directe verbinding tussen het Europese vasteland en Engeland. Vanaf Cherbourg, Frankrijk vertrekt er een ferry naar Rosslare, Ierland. Stena Line heeft meerdere verbindingen tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland, maar ze zijn vooral actief in Scandinavië. Hier verbinden ze Denemarken, Duitsland, Polen en Letland met Zweden en Noorwegen. Ook Letland en Duitsland worden via de zee door een ferry van Stena Line met elkaar verbonden.

Ontspannen reizen met Stena Line

Als je reist met de ferry maatschappij Stena Line kun je tijdens de overtocht gebruik maken van veel luxe aan boord. Verschillende restaurants en bars, een winkel, een bioscoop en nog meer entertainment voor onderweg. Tijdens een lange overtocht kun je tevens gebruik maken van een comfortabele cabine om je even terug te trekken. Kortom, reizen met Stena Line brengt je op een ontspannen manier op zeer veel interessante en mooie bestemmingen.

Stena Line routes en tijden

Schepen van Stena Line

Stena Hollandica
Stena Hollandica
  • Lengte: 240 m
  • Passagiers: 1200
  • Faciliteiten: bioscoop, speelruimte, wifi, winkel
Stena Brittanica
Stena Brittanica
  • Lengte: 240 m
  • Passagiers: 1200
  • Faciliteiten: bioscoop, speelruimte, wifi, winkel
Stena Europe
Stena Europe
  • Lengte: 149 m
  • Passagiers: 564
  • Faciliteiten: lounge, winkel, wifi