Alle ferries van en
naar Nederland

Ferry Nederland, alle ferry’s van en naar ons eigen landje

Vanuit Nederland vertrekken er meerdere ferry’s naar verschillende bestemmingen. Het is mogelijk binnen Nederland gebruik te maken van een veerboot om bijvoorbeeld naar een van de Waddeneilanden te varen, maar er varen ook ferry’s naar het buitenland. Zo is er de ferry Nederland Engeland.

Ferry Nederland Engeland

Voor een reis naar Engeland kun je naast de trein of het vliegtuig, gebruik maken van een ferry, oftewel een veerboot. Als je op internet gaat zoeken naar ferry Nederland Engeland, zul je zien dat je keuze hebt uit drie bestemmingen. Newcastle, Hull en Harwich. De plaats van vertrek is afhankelijk van je bestemming. Zo vertrekt de ferry naar Newcastle vanuit IJmuiden, de ferry naar Hull vanuit Rotterdam Europoort en de ferry naar Harwich vanaf Hoek van Holland. De ferry naar Nederland heeft dezelfde bestemming als vanaf waar je de reis begon, tenzij je vanuit een andere plaats in Engeland weer terug naar huis gaat.

Voordelen ferry Nederland

Het voordeel om vanuit Nederland met een veerboot naar een van de Engelse steden te reizen is dat je vakantie al begint zodra je aan boort stapt. Als je ervoor kiest om ’s nachts te reizen, stap je tegen het begin van de avond op de boot, waarna je de volgende ochtend mooi op tijd aankomt op de plaats van bestemming. Tijdens de reis kun je een hut huren, waar je de nacht in kunt doorbrengen. Zo kun je lekker slapen tijdens de reis en de volgende ochtend goed uitgerust aan je avontuur beginnen. Na een paar dagen ga je weer in alle rust terug met een ferry naar Nederland.

Veerboot Nederland Duitsland

Een ferry Nederland Engeland is niet de enige mogelijkheid die we in Nederland hebben. Als je zoekt op veerboot Nederland zie je dat een ferry vanuit Nederland naar een het Duitse Waddeneiland Borkum ook mogelijk is. Deze vertrekt vanuit Eemshaven in Groningen en na een korte reis met de ferry sta je op het Duitse Borkum. Vanuit Nederland is het dus mogelijk met de ferry naar Engeland of Duitsland te reizen.

Routes van Nederland