Route van IJmuiden
naar Newcastle upon Tyne


IJmuiden
Nederland
Newcastle upon Tyne
Engeland
 
  Tijd: ± 16 uur en 45 minuten
  Afstand: 489.91 km
  Prijs: ± €120
  Afvaart: 3 keer per week
  Operator: DFDS Seaways
 
  DFDS Seaways

Een ontspannen mini cruise Newcastle

IJmuiden Newcastle en weer terug via Newcastle IJmuiden, met de boot op reis is een bijzondere belevenis. Of je enkel voor een paar dagen eruit wilt, of een hele vakantie wilt houden, met de boot naar Newcastle is een ontspannen manier van reizen. Tijdens de reis kun je gebruik maken van een comfortabele hut, goed eten en het is mogelijk je auto mee te nemen.

Mini cruise Newcastle

De boot IJmuiden Newcastle, oftwel de ferry IJmuiden Newcastle vertrekt vanuit de haven van IJmuiden. De boot is niets minder dan een echt mini cruiseschip met allemaal faciliteiten aan boord waar je tijdens de reis gebruik van kunt maken. Je bagage kun je kwijt in je ‘hut’ waar je ook de nacht in kunt doorbrengen, om de volgende dag uitgerust aan wal te kunnen stappen. De cruise Newcastle heeft maar liefst drie restaurants aan boord om uit te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld aanschuiven aan een luxe diner of lekker snuffelen tussen een mooi groot buffetdiner. Daarnaast heeft de ferry Newcastle ook nog twee gezellige bars waar je in de avond nog lekker wat kunt drinken om de avond af te sluiten.

Uitgerust met de boot Newcastle verkennen en weer terug

De overtocht IJmuiden Newcastle duurt ongeveer 15 uur. Je kunt het met recht een echte minicruise Newcastle noemen. Vanaf hier kun je op je dooie gemakje de stad bekijken, maar je kunt er ook voor kiezen lekker Engeland of Schotland te gaan verkennen. Wat je allemaal kunt doen ligt aan de vakantie je van tevoren gepland hebt.

Genieten van een vakantie met een Newcastle cruise

En denk eraan, de terugweg Newcastle IJmuiden is natuurlijk net zo lekker ontspannen als de heenweg. Uitgerust op vakantie en uitgerust weer naar huis. Zowel aan boord als op je bestemming liggen er veel mogelijkheden voor je open.