Route van Hook of Holland
naar Harwich

1 volwassene (16+)
Geen kinderen
Lopend (geen voertuig)

Bespaar tot 30% op je Ferry Tickets!

Hoek van Holland Harwich zonder je te vervelen

Met de boot naar Engeland is een ontspannen manier van reizen. Als je eens van plan bent bijvoorbeeld een weekendje naar Londen te gaan, probeer dan eens de ferry Hoek van Holland Harwich. Vanaf Harwich ben je snel in Londen en onderweg kun je gebruik maken van alle faciliteiten aan boord.

Faciliteiten overtocht Hoek van Holland Harwich

De boot Hoek van Holland Harwich heeft veel te bieden. Zo heb je aan boord keuze uit twee restaurants en vier bars. Tijdens de overtocht kun je hier heerlijk genieten van lekker eten en verschillende soorten drinken. Daarnaast heeft de ferry Harwich ook nog een echte bioscoop aan boord waar je een groot deel van de dag kunt genieten van leuke films. Tijdens de reis is het ook nog eens mogelijk lekker te gaan shoppen en om zowel je kleintjes als je tieners even zichzelf te laten vermaken in de kinderspeelplaats en Teen Town.

Je vakantie begint al op de ferry Hoek van Holland Harwich

De boot van Hoek van Holland Harwich heeft per dag twee overtochten. Een overdag en een ‘s nachts. Dit geldt ook voor de terugweg Harwich Hoek van Holland. Als je besluit ’s nachts te reizen, kun je gebruik maken van je hut om onderweg lekker te kunnen slapen. Je hebt je eigen privacy plekje aan boord alsof je al een beetje op vakantie bent in een hotel. Een overtocht Rotterdam Harwich met de luxe alsof je al op de plaats van bestemming bent. Als je dan uiteindelijk echt bent aangekomen in Harwich, kom je geheel uitgerust van boord zonder de stress van een autorit, het wachten op bagage na een enerverende vlucht of een lange treinreis.

Met de auto en je huisdier van Rotterdam naar Harwich

De overtocht Hoek Harwich kan variëren van 6,5 uur tot 9,5 uur. De prijzen hangen af van het aantal personen en of je ook nog een auto meeneemt of niet. Huisdieren zijn overigens toegestaan aan boord, mits je dit wel even aangeeft. Zo kun je heerlijk onbezorgd met bijvoorbeeld je trouwe viervoeter op reis.