Route van Rotterdam
naar Hull

1 volwassene (16+)
Geen kinderen
Lopend (geen voertuig)

Bespaar tot 30% op je Ferry Tickets!

Veel keuze aan boord van de Rotterdam Hull ferry

Met de boot Rotterdam Hull is een fantastische reis. De overtocht doe je ’s nachts zodat je de volgende dag fris aan land kunt gaan en je nog een hele dag voor jezelf hebt. Je kunt de auto meenemen en zelfs een caravan. Deze laatste mag in sommige seizoenen zelfs gratis meegenomen worden.

De hele nacht doorgaan op de boot naar Hull

Rotterdam Hull is een ontspannen reis. Je zet je auto aan boord als je deze meeneemt, zet je koffers in je hut en vervolgens kun je aanschuiven in een van de restaurants die de boot naar Hull rijk is. Of je nou luxe wilt dineren of veel keuze wilt hebben bij een buffet, het is aan jou om te kiezen. Aan boord hoef je je niet te vervelen. Tijdens de overtocht Rotterdam Hull kun je bijvoorbeeld lekker gaan shoppen. Er bevindt zich namelijk een echte winkel aan boord. De ferry Hull heeft echter nog veel meer te bieden. Als je nog lang niet moe bent of zelfs van plan bent de hele nacht door te gaan, kun je plaatsnemen in de bioscoop, luisteren naar de optredens van verschillende live artiesten of genieten van Stand Up Comedy. Houd je meer van losgaan in een disco? Ook dat ligt binnen de mogelijkheden tijdens je reis. De ferry Rotterdam Hull is zeer compleet en biedt jou het aller beste.

De overtocht Rotterdam Hull

De overtocht Hoek van Holland Hull is nog wel eens een veelgemaakte vergissing. Vanuit Hoek van Holland vertrekt de ferry naar Harwich. De ferry naar Hull vertrekt vanaf Rotterdam Europoort. De overtocht naar Hull en weer terug naar Rotterdam duurt ongeveer 10 uur. Hier komt ook nog inchecktijd bij kijken, maar zodra je aan boord bent, kun je meteen beginnen met ontspannen. Op de Rotterdam Hull ferry hoef je je zeker niet te vervelen en zodra je weer aan land stapt, gaat je vakantie gewoon verder.